BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 12 July 2011

"Segmen Clara : Best Friend"









BEST FRIEND.BEST FRIEND.FRIEND BEST..
YEAHHH U`RE DA BEST FRIEND I`VE EVER HAVE AND ITS DA BEST PART OF
MY LIFE WHEN WE`RE FRIENDS AND ACT MORE LYKE SIBLINGS...

 I LOVE TO MAKE NEW FRIENDS...
AND ALL MY FRIENDS IS MY BEST FRIEND...
WHOAAA...  RASA NYA NAK XPLAIN PSAL SMUA XDPAT LA KN..
SO DA TOP TIP TAP BEST FRIEND IN MY RANKING IS...
JENG..JENG..JENG...

=============================





name : SITI NUR FATIHAH HUZMA BT HJ HUSHAM
ok she`s really awesome... sangat happy go luck..very understanding...
knal mse dkat skolh teknik...
ingat lg dulu masa mula2 msok tknik..kitorg ta knal each other even dlm dorm yg same[ala first week tu jewk 
ta knal] then bile da knal...dia lah kawan gelak nangis... kawan sakit sihat... o0whh saya rindu awak 
ipEng kuhh... even da msok 2 years ta jmpe..o0ur relations still kuat..
and its eva lasting 0k!
[ dia sngat suka purple n choctle... dan dia tak suka org amik brg dia without promision]



name : AHMAD FIRDAUS 
ok,we know each other since our primary scho0L ok... [stndt 6]
we getting closer since form 2..
o0whh he`s da best brother n friends...
wlaupun llki dia akn bubling non stop klau de yg salah..
da one yg tak mau klah klau gado nan dye...
haha! dlu2 kn mse aQ msok tknik...
bole dkata kn stiap kali balik wjib dye akan ade dkt term amik aQ..[naik bas jewk]
[[eleh sbnarnyew ko nak date ngan nana kn,haha!]
whut eva it is.. u`re da go0d brother n friends..
( dia sangat hot stuff sampai jdik hot sentap ok...tang mne yg hot nyew pown i tak tau larh nyah... tp ramai ckp tang mata.. so jgn tnung mata dye lme2 k )


name : NUR ILANI BT YUSOF..
ok lany..leny..lenot...
o0whh ok2.she`s laney... she`s FANTASTICS !!!
we`re classmate since form one n being close when we`re form 3..
now? shes my soulmates...
yehaaa.. i love her..love her..love her...
dia lah teman suka duka riang ria lara semua lah...
sejak dua menjak kami makin besar ni makin banyak plan yg kami buat
besama..o0whh sangat suka..
kami mmg sekepla... kami suka karoke[melalak2 mcm na tlan mic],
suka tgok movie sampai tertido2[eh tuh abg bsar dye jewk yg tdo],suka gossip,suka amik gambar
smpai lensa pecah..suka makan...kn sayang kte suka makan kn...haha!
da new one..
suka shopping!!!!
dan yang paling,Paling,PALING,PALING
penting kami suka antara satu sama lain...[suka kawan ok!! jgn ingt kami lesbo plak]
wlaupown mmg dia lesbo terhangat di hati saya!!!
[saya plih kuning sebab dye sangat xcited dengan baby g,g shock,bju,n smua la brkaitan dengan kuning skang...ni smua bkn nyew gara2 BERSIH ok..ni smua sbb virus kuning cik apil]




name : NUR FARHANA BT SUHAIMI
she`s gourgesss... 
dia pown kak long mcm saya so dia pown garang macam saya tapi dia lagi garang..
kalau dia marah dia suka buntang kn mata dia yg mmg besar..
o0whh tapi mcm mne pown saya mmg ta pnah tkot ngan dia dari dlu..
o0whh garang2 dye,dia sangat baik ok.. dia jgak sangat mudah ngis..
hohoho..xpew na...aQ ade klau ko nak ngis..
knal dkat tknik..o0whh dia klau da ckap mcm komuter lost control...
laju ta de stop hahahaha...[weyhh aQ rindu na dgar ko bebel larh]
dlu form 5 ari2 dye yg kjut kn aQ bgon tdo sbb aQ tdo sekatil sebantal ngan dye...
[klau nak tau dlu sampai form 5 dye ade lg bntal bsuk... org lain smua xske bntal bsuk dye..tp 
aQ bley share tau bntal bsuk ngan dye...]
saya sangat sayang kn dia dari dulu sampai sekarang dan sampai bila2..
ok!! 




::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

o0PS..UPPss BUKAN TU JEWK LAH...
ADE LAGI... NAK TGOK...[GAMBAR JEWK LA..DA TA LRAT NA MNAIP..]
MARI SCROOL BAWAH LAGI...



  
.::: ini zulaikha bahman,kami kawan sejak sekolah rendah,sangat suka dengan hijau klau boleh 
semua pown nak hijau..dari dulu smpai skang tetap hijau..mcm mne pown hijau..kn.kn..kn.  :::.


.::: ni nawfal zulkapli,kami kawan sejak semester 2..dia sangat suka holicks ice ,sangat suka makan!
o0yehh kami selalu niat nak diet tapi lpas tu mlantak ta ingat dnia...orite dia mmg sngat senstif...mklumla anak last kn...da best part of him is..dye ade twin..o0whh twin ko cute tp ko??hurmm hahhahahaha..kami adalah kwan ngis sme2...gelak bsar2 sme2..  :::.




.:::: ni nur nasuha najjah bt ishak, saya kenal sejak semester 2.. o0whh muka ganas hati lmbut..
kami dua suka pnggil name msing2 ngan name pnuh..wo0hh dia ni mmg btol2 piauu mlaka ok!
so klau cakap tuh..mmg la haappening.. klau marah?ko mmg akan mkaan maki berlori2.
rhsia yg kami dua simpan adalh nasuha lari rumah saya mse dia tenson sem lpas ::::.



.::: aidil idham b. mohd noh, friends since form 4 kat tknik kuala klawang.. seorang yg sangat berdedikasi dan bertnggungjwab.. dia ni mmg ade ciri2 ahli politik one day nanti..
klau minx pndagan or tkar2 pndapat ngan dia mmg best.. lg satu dulu kn kitorg slalu brangan nak dok satu taman nanti bsar..
btw sangat suka lah kawan ngan ko :::.





.:::: o0whh ni cahaya kekasih..da friends on fb... shes more lyke my sis..
even ta pnah jumpe bley gossip2 n sharing our prob tgether... she`s very creatif ok..!!  :::.






.:::: nurain syuhada bt abd aziz.. da girl dat got da nice dimple..o0whh shes beautiful..shes great..
we`re close since we`re stdnt 5.. dear, pape pown terjadi u`re da one of my best girl ILURVEYOUSOMUCH ! :::.




.:::: muhammad izzat but more popular as kompot... haha! he`s zulaikha bahman boyfie,
dia sangat best.kawan yg care n sangat ta berkira dengan kawan.. kompot ! lama la tak borak2 ngan ko!! o00whh rindu larh :::.





.:::: nur syafiQah ibrahim, pown sama dari skolah rndah... haha da one yg gila2..
sempoi.. she`s my best girl ok.. muka mcm garang tapi dye co0l babe!! tetap sayang kau lah sampai bila2:::.




.::::: haha ! here,nur amira bt abd rahman...anak polis ok! tgok gmbar da tau suka gelak
kn..mmg ha pening ar ngan dia...dia jgak manja..ok manja... i call her adik... i love you n i miss you ok..
i`ll never end our relation..so its still n nevar end... u`re my adik n best friends till da end..:::.

.::::muhammad lukhman bin akim,, da other friends lyke my brother..
o0whh he`s da romantic one ok.! very understnding and caring...
saya dengan dia mmg xbole na berahsia..smua pown mest kne cerita... dia ni sangat5 addict dengan fo0tball..
ok makan bola,minum bola,tidur bola..dan pemain bola...
man,aQ doa kn smoga kau jdik tukang masak yg best spaya bole msak untuk aQ and jdik pmain bola yg masyur!! kau pown aQ sayang tau!! :::.

+++++++++++++++++++++++++++++++

AS I TOLD U BEFORE... NAK XPLAIN SMUA SKALI BOUT MY BEST FRIEND 
TA DPT LA...NTY TA ABIS2 PLAK KN MNAIP..
NAK UPLOAD PIC SMUA POWN TA DPT SBB LINE TA BRAPA NAK MGIZIN KN + TAK 
SMUA GMBR KORANG DE KAT LAPPY NI...
WHUT EVA IT IS...  JGN KCIK ATI OK..
WLAU GMBAR KORANG XDE SNARAI KAT SINI..
GAMBAR KORANG TETAP D`HATI KUH...
[NANTI ADE MSE aQ CYTE SKIT2 SAL KWAN2 YG LAIN OK]

O0WHH MY LYFE MUCH BETTER N CUKUP PERISA DENGAN ANDA SEMUA
KAWAN-KAWAN KUH..
SAYA SAYANG SEMUA..
U`RE MY FRIENDS TILL DA END..
THANKS FOR BEING MY BEST FRIENDS..

Photobucket

--------------------------------

















Thursday, 7 July 2011

PESAN NABI

ASSALAMUALAIKUM...


................................................................................


INGIN DIKONGSIKAN BERSAMA SEMUA...
PESANAN YANG MUNGKIN KITA TIDAK SEDARI DAN AMALKAN..

TERDAPAT 6 CIRI WANITA UNTUK JANGAN DIJADIKAN ISTERI :
[SELALU KITA CARI YANG HARUS DIJADIKAN ISTERI DAN LALAI DENGAN CIRI YANG JANGAN INI]

  1. Al-Ananah- banyak merungut, mengeluh, sentiasa dalam keluh kesah.
  2. Al-Mananah- suka mengungkit.
  3. Al-Hunanah- rasa teringin/tertarik kepada orang lain. 
  4. Al-Hudaqah- suka memaksa.
  5. Al-Buraqoh- gemar bersolek-solek. (berlebih-lebihan)
  6. As-Salaqah- banyak bercakap.
-Ustaz Kazim Elias.



P/S ; LELAKI : PLEASE TAKE NOTE
PEREMPUAN : WAHAI GADIS2 DILUAR SANA,
DIMANAKAH KITA BERADA?ADAKAH
TERGOLONG DALAM GOLONGAN INI??
FIKIR-FIKIRKAN LAH..
-INGATAN BUAT SAYA DAN BUAT ANDA-